GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Gaziantep Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gaziantep Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

386 Nolu Cadde, Şahintepe Mahallesi Karataş 2. Bölge Şahinbey GAZİANTEP
Vizyon
Yakın ve uzak çevrede tercih edilen, Toplumsal gelişime katkı sağlayan, Çağın gereksinimlerine uygun eğitim-öğretim veren, Köklü ve yenilikçi, Saygın ve öncü bir kurum olmayı hedefler.
Misyon
GTTL eğitimde fırsat eşitliği sunarak akademik gelişimlerinin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle de kendini ifade edebilen, duyarlı, değişim ve gelişime açık, ulusal ve uluslararası bilince sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlar.
Başarılar
Türkiye genelinde, İl genelinde ve İlçe genelinde çeşitli spor dallarında ve halk oyunlarında yıllardır dereceler mevcuttur.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğalgaz
ADSL (4 Mbit)
ingilizce
Pansiyon Bilgileri
Okulumuzun 80 Öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu bulunmaktadır.
Lojman
0 - Okula ait lojman yoktur. Ancak ilde mevcut olan lojmanlara başvurularda bulunabilirsiniz.
Ulaşım
Minibüs, Otobüs, Tramvay gibi ulaşımlar ile okulumuza ulaşılabilir. Karataş 2. Bölgededir.İşbankasının bulunduğu sokaktan yaklaşık 600 metre ilerde sağda yer almaktadır.
OKULUMU GAZİANTEP - ŞAHİNBEYDE BULUNMAKTA OLUP MERKEZDEDİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okul Türü Alan Yabancı Dil 9.Sınıf Kontenjan 9.Sınıf Puan: 353,945 10.Sınıf Kontenjan 10.Sınıf Puan: 349,038 11.Sınıf Kontenjan 11.Sınıf Puan: 292,563 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ DALI İngilizce 357,315 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi HEMŞİRELİK ALANI İngilizce 358,930